Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، ابراهیم مولایی جم عضو هیئت مدیره و سرپرست سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اظهار کرد: تغییر فرآیند در تعیین تکلیف اموال در این سازمان زمانی محقق خواهد شد که سازمان را به معنای واقعی کارگزار دولت بدانیم. زیرا این سازمان آخرین زنجیره تعیین تکلیف اموالی است که به دلیل عدم رعایت نظامات قانونی در اختیار دولت قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و در این راستا علاوه بر پشتیبانی زیر ساختی ازسازمان توسط دولت، نیازمند حمایت ویژه قوه قضائیه در رسیدگی به پرونده‌های سنواتی و حجیم با اختصاص شعب ویژه است.

وی با اشاره به قوانین و مقررات موجود برای تعیین تکلیف اموال تحت تملک گفت: قوانین موضوع تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی را همانند یک شخص حقیقی در مسیر تعیین تکلیف و فروش اموال دیده است در حالی که اگر اموال یاد شده ازمبادی قانونی با احراز شرایط وارد کشور می‌شد اساساً به جهت عدم نظامات دولتی به نفع دولت ضبط نمی‌شد لذا لازمه سرعت بخشی به این روند در وهله اول اصلاح مقررات از جهت تعیین تکلیف اموال و اصلاح ساختار سازمان است که با نگاه کارشناسی وزیر محترم امور اقتصادی ودارایی در حال پیگیری است. در وهله دوم تسریع در تکمیل و عملیاتی شدن سامانه‌های یکپارچه مبارزه با قاچاق کالا و ارز توسط دستگاه‌های دخیل در تعیین تکلیف اموال تملیکی از جمله دستگاه‌های کاشف، سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت صمت و… می‌باشد.

وی با اشاره به این موضوع که سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی آخرین زنجیره تعیین تکلیف اموال تحت تملک دولت است افزود: اجرای فرایندهای مشترک بین دستگاهی با اجرای سامان‌های مربوطه توسط کاشفین، تعزیرات حکومتی و این سازمان امری ضروری است. یقیناً برقراری زنجیره ارتباطی و اطلاعاتی منظم و برخط برای کالاهای مکشوفه، آرای صادره و نحوه تعیین تکلیف اموال (از جمله فروش، انهدام و استرداد) موجب تسریع در تعیین تکلیف کالاها خواهد شد.

مولایی جم با تاکید بر مشکل جدی در ساختار نیروی انسانی بویژه پس از واگذاری بخشی از وظایف گمرک به موجب قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بدون انتقال پست‌های سازمانی و انبارهای قضائی مربوطه عنوان کرد: طی دو دهه گذشته سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی هیچگونه جذب عمده نیروی انسانی نداشته و در این مدت بخش قابل توجهی از پرسنل باتجربه این سازمان بازنشسته شده اند یا سال‌های اخر خدمت خود را سپری می‌کنند که این امر تسریع در فرایندها و پیگیری‌ها را با مشکل مواجه خواهد کرد.

سرپرست سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به ضرب‌الاجل تعیین شده از سوی ریاست محترم جمهور تصریح کرد: سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با وجود تمام مشکلات و کاستی‌ها تمام تلاش خود را به کار گرفته وظایف محوله را به بهترین شکل انجام دهد و در همین راستا در هفته گذشته تیم‌های جهادی متشکل از نیروهای خبره از اقصی نقاط کشور به استان‌های هدف از جمله هرمزگان، بوشهر و خوزستان اعزام گردیده اند تا در اسرع وقت نسبت به تعیین تکلیف پرونده‌های جاری و سنواتی مبادرت نمایند که در این مسیر نیازمند همراهی و مساعدت کلیه نهادهای ذیربط و نیز مستلزم صدور رأی قطعی و مجوزهای لازم از سوی مراجع ذیصلاح می‌باشد.

وی همچنین اظهار داشت پیرو بازدید روز گذشته رئیس محترم قوه قضائیه از انبارهای مدیریت اموال تملیکی استان تهران ضمن برنامه ریزی، تیمی به سرپرستی قائم مقام سازمان در انبارهای استان تهران مستقر شده اند تا در سریع‌ترین زمان ممکن اشکالات موجود در نگهداری کالاها و تعیین تکلیف مرتفع گردد که این مهم نیز نیازمند همراهی جدی مسئولین ذیربط قضائی و تعزیرات است که هماهنگی‌های لازم در این خصوص صورت پذیرفته است.

کد خبر 5345246

منبع: مهر

کلیدواژه: ابراهیم مولایی سازمان اموال تملیکی غلامحسین محسنی اژه ای قیمت دلار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی وزارت راه و شهرسازی افزايش شاخص بورس حجت الله عبدالملکی نهضت ملی مسکن وزارت جهاد کشاورزی شاخص کل بورس قیمت سکه بهار آزادی اقتصاد روسیه قیمت نفت قیمت یورو اقتصاد چین سید رضا فاطمی امین سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تعیین تکلیف اموال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۹۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود

بابک مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در دیدار مردمی با کشاورزان و شالیکاران بخش دابودشت آمل در مصلی نماز جمعه، گفت: عمده‌ترین نگرانی و دغدغه‌های کشاورزان مربوط به تولید محصول برنج و نحوه تامین نهاد‌های کشاورزی بویژه کود و سم بود.

او با اشاره به اینکه برغم مشکلاتی که در ابتدای فصل کشت امسال در خصوص تامین نهاد‌های زراعی وجود داشت، افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته و با حمایت‌های وزیر جهادکشاورزی و پیگیری‌های استانداری و سازمان جهادکشاورزی مازندران، از طریق شرکت خدمات حمایتی، در حال تامین کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان هستیم و این مشکل بزودی مرتفع خواهد شد.

مومنی گفت: معاون زراعت وزیر جهادکشاورزی نیز دستورات لازم را در این خصوص صادر کرده اند و در آینده نزدیک کمبودی‌ها و عقب ماندگی‌های تامین کود شیمیایی کشاورزان بزودی جبران خواهد شد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران، پایین بودن قیمت برنج در فصل برداشت را نیز یکی دیگر از مشکلات و نگرانی‌های کشاورزان دانست و افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته از طریق اتحادیه‌های تامین کنندگان و تعاون روستایی، امسال شاهد رکود بازار و پائین بودن قیمت برنج تولیدی داخل نخواهیم بود و شاهد بازار خوبی برای همه از جمله سود منطقی تولیدکنندگان و مدنظرداشتن توان اقتصادی مصرف کنندگان باشیم.

مومنی با بیان اینکه دشت هراز یکی از مهمترین دشت‌های شالیزاری و تولید برنج کشور محسوب می‌شود، گفت: کشاورزان و شالیکاران نقش حیاتی و کلیدی در بحث امنیت غذایی کشور بشمار می‌روند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • کشف ۲۰۶ موبایل مظنون به سرقت در البرز
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه در بازدید از بندر شهید رجایی