Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل فراگیرترین نهاد استانی است که با ماهیت مردمی و تخصصی در سال ۱۳۸۱ به موجب قانون تأسیس از سوی مجلس شورای اسلامی اجازه تأسیس یافت.

این نهاد مسؤولیت سازماندهی دانش‌­آموختگان رشته­‌های کشاورزی، منابع­ طبیعی و محیط­ زیست را برای نقش­ آفرینی مؤثر و حرفه­‌ای در محیط­‌های کشاورزی با هدف نظام­‌مندی فعالیت­‌های کشاورزی مبتنی بر دانش، اصول و موازین علمی و مهندسی عهده­‌دار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دانش­‌گستری در محیط کشاورزی، پیوند کشاورزان، روستاییان، فعالان و شاغلان امر کشاورزی به دانش و تجربه و هم­‌افزایی و ارتباط با یکدیگر، دستور کار این نهاد است و از ایجاد توسعه و تحول در کشاورزی به‌منظور کمک به کشاورزان جهت دستیابی به کشاورزی مهندسی، علمی، اقتصادی و تولید محصولات با بهره­‌وری عدالت محور حمایت می‌کند.

برای آشنایی بهتر از فعالیت و اهداف این سازمان و هم‌چنین آشنایی با سند راهبردی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل که منتشر شده به گفت‌وگو با شهرام محمدی، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل نشسته­‌ایم.

 

فارس: اهم فعالیت­های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی چیست؟

محمدی: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با عضویت 7هزار و 92 نفر عضو حقیقی از دانش­‌آموختگان رشته­‌های کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست و نیز ۲۴۵ عضو حقوقی در قالب شرکت­‌ها و مراکز خدمات فنی و تخصصی غیر دولتی در بخش کشاورزی حضوری فعال داشته و با ذینفعان حوزه کشاورزی در زمینه راهکارهایشان در ارتباط با چالش­‌های پیش روی توسعه و پیشرفت کشاورزی همکاری می­‌نماید.

اهم فعالیت­‌های سازمان و یاری رساندن به جامعه کشاورزی در یافتن راهکارها و اقدام مشترک در راهکارها در زمینه­‌هایی همچون؛ نظام­‌مندسازی فعالیت­‌های کشاورزی در راستای توسعه پایدار و دانش‌گستری مستمر در محیط کشاورزی، تکنولوژی محور کردن نظام­‌های تولید و بازار کشاورزی کشور، افزایش جذب سرمایه­‌های مردمی در بخش کشاورزی، مردمی کردن بهره­‌وری کشاورزی و انتفاع اقتصادی کشاورزان از نتایج آن، تقویت نقش آفرینی صاحبان دانش مهندسی و افزایش نفوذ دانش در محیط کشاورزی و توانمندسازی ساختار و تشکیلات مردم نهاد کشاورزی است.

 

فارس: اهداف و وظایف قانونی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی چیست؟

محمدی: نظام‌مند کردن فعالیت­‌های کشاورزی در راستای توسعه پایدار، دانش‌گستری مستمر، گسترش فناوری­‌های نوین، ارتقاء توانمندی­‌های حرفه‌­ای و مهارتی دانش آموختگان بخش کشاورزی،
تکنولوژی محور کردن نظام­‌های تولید و بازار کشاورزی، افزایش جذب سرمایه­‌های مردمی و ارتقاء شاخص سرمایه پذیری در بخش کشاورزی، توسعه بهره وری کشاورزی و ارتقاء اخلاق حرفه‌­ای و مسؤولیت‌پذیری تخصصی مهمترین اهداف و وظایف تعیین شده در قانون تأسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی است.

فارس: اهداف تدوین سند راهبردی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان چه بوده است؟

محمدی: سازمان، جامعه کشاورزی را در دانش بنیان شدن یاری رسانده و در تمامی فعالیت­‌های خود گسترش دانش و به کارگیری روش­‌ها و فناوری­‌های جدید، بهره‌ور و سازگار با محیط زیست را مد نظر قرار می­‌دهد.

با توجه به این امر مهم، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با الهام از سازمان مرکزی، سند راهبردی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان را منتشر کرده و هدف از تدوین سند راهبردی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل، تعیین جهت­‌گیری کلان سازمان، اهداف و وظایف، سیاست­‌ها، راهبردها و اولویت‌بندی آنها به منظور پیاده‌سازی زیرساخت­‌های لازم برای ارائه خدمات به تمامی ذینفعان و مخاطبان در سراسر استان است.

 

فارس: محدوده فعالیت سند در چه سطحی است؟

محمدی: قلمرو این سند، سراسر استان است که توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل و کارشناسان کشاورزی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و از این‌رو این سند با این مشخصه می­‌تواند به‌عنوان سند راهبردی موضوع فعالیت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، در تدوین برنامه­‌های کلان و جامع این حوزه مورد استفاده قرار گیرد.

فارس: دوره زمانی که برای تحقق این سند در نظر گرفته‌اید چقدر است؟

محمدی: با توجه به ساختار سازمانی نظام مهندسی کشاورزی، دوره­‌ای که برای این سند راهبردی متصور بوده، به مدت چهار سال، یعنی از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ بوده و با این وجود، با توجه به موضوعات کلان دیده شده در سند حاضر، می­‌تواند چندین سال توسط مدیران ادواری سازمان نظام مهندسی در استان برای رسیدن به اهداف مورد نظر، مورد بهره­‌برداری قرار گیرد.

فارس: رویکرد سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل در این حوزه چه بوده است؟

محمدی: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در دوره پنجم فعالیت، با تغییر سیاست‌های قبلی و با رویکرد جدید مبنی بر مردمی کردن امور، گسترش دانش و تکنولوژی­‌های نوین در بخش کشاورزی، استفاده از ظرفیت­‌های مردمی و مردمی کردن اقتصاد، تقویت و تحکیم جایگاه و ارتقای منزلت اجتماعی مهندسین کشاورزی، کمک به آسان­‌سازی سرمایه­‌گذاری در کشاورزی با تسهیل و روان‌سازی صدور مجوزهای تولید، نهادسازی و ظرفیت­‌سازی در بخش و ارتقاء توان فنی و حرفه­‌ای کارشناسان کشاورزی، به‌دنبال انجام رسالت‌های قانونی خود است.

 

فارس: چه اقداماتی در راستای عمل به بیانیه گام دوم انقلاب و هم چنین فرامین مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید انجام داده­اید؟

محمدی: از جمله فرامین و تدابیر مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، به اوج رسانیدن مشارکت مردمی و مردمی کردن امور و مسابقه­‌ خدمت‌رسانی، استفاده از فناوری­‌های روز در کشاورزی و ظرفیت مهندسان جوان کشاورزی بوده است.

از همین‌رو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با توجه به این فرامین و همچنین سایر مستندات قانونی برای توسعه بخش کشاورزی گام برداشته است.

در این راه این سازمان با الهام از بیانیه گام دوم انقلاب در ارتباط با کار رونق تولید در کشور و با هدف حل هماهنگ مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در بخش کشاورزی، ضمن احصاء موانع در قالب موانع ذهنی و فرهنگی، موانع فنی و ساختاری و موانع قانونی در دستیابی به اهداف کلان کشاورزی، پیش­ران­‌ها و راهکارهای مؤثر پیشنهادی خود را در جهت رفع این موانع ارائه نموده است.

 

فارس: در بخشی از سخنان خود از موانع و مشکلات احصاء شده در دستیابی به اهداف کلان کشاورزی سخن به میان آوردید این موانع و مشکلات احصاء شده چه بوده است؟

محمدی: در سند راهبردی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل ۱۰ مورد از موانع و مشکلات احصاء شده که ناهماهنگی و اختلاف نظرهای کارشناسی و مدیریتی در بهره­‌برداری از توان زیست بوم­‌ها و قابلیت­‌های تولید و نبود انگیزه‌های پایدار برای مشارکت‌های مردمی و جلب سرمایه‌های مادی و معنوی این عرصه از فعالیت‌ها در کشور از جمله آنها است.

عدم وجود یکپارچگی در تصمیم­‌گیری­‌ها برای بهره­‌گیری از روش­های نوین در کنار دانش بومی سازگار، ناهم‌پوشانی اقدامات اجرایی برای مدیریت جامع، عالمانه و توانبخشی استفاده از نزولات آسمان، ضعف آگاهی­‌های عمومی و اختصاصی در مورد اقتصاد سبز و ظرفیت­‌های موجود در پاسخگویی به نیازهای جامعه، عدم تفاهم و توافق در مفاهیم و موضوعات اساسی از جمله امنیت غذایی، خودکفایی، استاندارد سلامت غذا، الگوهای مناسب تولید، صادرات غذایی و روش­‌های درست استفاده از آن نیز از موانع و مشکلات احصاء شده است.

 

فارس: آیا راهکارهایی برای رفع موانع و مشکلات احصاء شده در نظر گرفته شده است؟

محمدی: برای رفع موانع و مشکلات احصاء  شده در حوزه کشاورزی استان اردبیل پیشران­‌های موثری تعیین شده که در ۷ بخش دسته‌­بندی شده­‌اند که از جمله این پیشران­‌ها می­‌توان به؛ وجود عزم جدی برای تدوین راهبردی جامع در زمینه مدیریت و بهره­‌برداری بهینه از قابلیت­‌های سرزمینی، آب، منابع طبیعی و ... همراه با توجه به محدودیت‌های اقلیمی و معیارها و ارزش­‌های محیط زیست اشاره کرد.

اذعان نسبی جامعه به ضرورت استقرار نظام اجرایی کارآمد برای کاهش ضایعات و مدیریت علمی و اقتصادی پسماندها از طریق تکنولوژی­‌های نوین مرتبط، اجماع عمومی در کاهش مداخلات دولتی و واسپاری امور به بخش­ خصوصی با حمایت از راهبرد اجرایی کردن شبکه­‌های غیردولتی، توجه ویژه به امنیت غذایی آحاد جامعه از طریق تأمین غذایی سالم از مزرعه تا سفره غذایی مردم نیز از جمله راهکارهای پیشنهادی است.

خواست عمومی در بازنگری در سیاست­‌ها و مقررات محرومیت‌­زا نظیر تبدیل روستاها و مناطق تولیدی کشاورزی به شهرها و شهرک‌های بدون هویت پایدار اقتصادی و متزلزل شدن ارزش و اهمیت جایگاه فعالیت­‌های کشاورزی و سکونت در مناطق روستایی، تأکید عمومی بر لزوم رعایت اصول و قواعد مرتبط با زنجیره تولید و تأمین، در تمام فعالیت­‌های بخش کشاورزی همراه با کاهش مقررات و تشریفات ناظر بر تولید و شبکه­‌های تولیدی مبتنی بر اصل سلامت غذا، وقوف به توسعه تولید محصولات صادرات محور رونق بخشیدن بازارهای کشاورزی، بهبود سرمایه گذاری، بهبود فضای کسب و کار نیز می‌تواند راهکارهایی برای رفع موانع اعلام شده باشد.

 

 فارس: یکی از موضوعات مهم در تدوین سند راهبردی جهت­گیری­های کلان در این سند است، جهت گیری­های کلان در سند راهبردی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل چه بوده است؟

محمدی: جهت‌گیری­‌های کلان در نظر گرفته شده در این سند راهبردی به سه قسمت (رسالت، مأموریت و چشم انداز) تقسیم­‌بندی شده و در حوزه رسالت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل، انجام وظایف مرتبط با متخصصان حوزه کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست (خدمات صنفی و حرفه­‌ای)، انجام وظایف مرتبط با کشاورزی و کشاورزان کشور (خدمات فنی و تخصصی) و انجام وظایف مرتبط با امور اجرایی و حاکمیتی (خدمات عمومی) مد نظر قرار گرفته است.

در بخش مأموریت سازمان، آسان­‌سازی سرمایه­‌گذاری،گسترش سهم­‌بری دانش از تولید و عمومیت بخشی دانش و فن­آوری در کشاورزی جزو سه اصل اساسی در این بخش بوده و در نهایت در حوزه چشم­‌انداز نیز سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با تکیه بر فرامین و تدابیر مقام معظم رهبری و به پشتوانه قوانین و مقررات مربوطه بر پایه عزم و باور اعضای حقیقی و حقوقی سازمان تلاش مجدانه خویش را در جهت تحقق ارتقاء بهره‌­وری و ضریب نفوذ دانش در کشاورزی، ارتقاء منزلت اجتماعی مهندسین کشاورزی و ارتقاء اخلاق حرفه‌­ای انجام می‌دهد.

فارس: چه عواملی به‌عنوان وظایف و چالش­‌های مرتبط با اعضاء سازمان نظام مهندسی در جهت بهبود امور و توسعه بخش کشاورزی در سند راهبردی این سازمان تعیین شده است؟

محمدی: از جمله وظایف و اختیارات سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل که در سند راهبردی این سازمان در خصوص اعضاء سازمان تعیین شده می­‌توان به هویت بخشی حرفه­‌ای یعنی سازماندهی دانش آموختگان به منظور نقش آفرینی در محیط­‌های کشاورزی، مسؤولیت پذیری تخصصی، اعتبار بخشی حرفه­‌ای، هم‌پیوندی علم و فن یعنی توسعه مهارت­‌آموزی و توان­‌افزایی حرفه­‌ای،کسب و کارهای مرتبط با پیش، حین و پس از تولید اشاره کرد.

اما در این بین چالش­‌هایی مرتبط با اعضای سازمان وجود دارد که در این سند راهبردی این چالش­‌ها به ۴ بخش شامل؛ ارجحیت اشتغال دولتی، مشاوره پذیر نبودن محیط کشاورزی، فن محور نبودن نظام آموزش عالی، مقاومت در واگذاری­‌ها اشاره کرد.

 

فارس: راهکارهای مواجهه با چالش­‌های ذینفعان چه بوده؟

محمدی: در این سند راهبردی راهکارهای مواجهه با چالش‌­های مرتبط با اعضای سازمان، اتخاذ سیاست آموزشی مهارت محور به جای ادبیات محور، پیگیری سیاست اشتغال دانش مزد محوری به جای دستمزد محوری، توسعه فرصت­‌های کسب و کارهای نوین از طریق مراکز خدمات کشاورزی و روستایی، توسعه خدمات کسب و کار مرتبط با بازار کشاورزی، متنوع نمودن تولید محصولات کشاورزی بر مبنای دانش نوین  و استفاده از پسماندهای کشاورزی در عرصه‌های تولید محصولات مورد نیاز جامعه تعیین شده است.

فارس: وظایف سازمان در ارتباط با کشاورزی و کشاورزان چیست؟

محمدی: در کنار وظایف سازمان در ارتباط با اعضای سازمان، وظایف و اختیاراتی هم در ارتباط با کشاورزی و کشاورزان وجود دارد که در این سند این وظایف به ۸ بخش، مهندسی‌سازی کشاورزی، مهندسی اجتماعی، عدالت محوری در خصوص محصولات کشاورزی، تدوین مقررات ملی کشاورزی، اقتصادی کردن تولید، تولید صادرات محور،کمک به توسعه پایدار و بومی سازی دانش کشاورزی تقسیم می‌شود.

اما در این حوزه نیز چالش­‌هایی مرتبط با کشاورزی و کشاورزان وجود دارد که برای پاسخگویی بهینه و مناسب به آنها چالش­‌های مربوطه نیز در نظر گرفته شده­‌اند و چالش­‌های اساسی مرتبط با کشاورزی و کشاورزان، سرمایه پذیر نبودن محیط کشاورزی، ضریب نفوذ پایین دانش در کشاورزی، محدودیت منابع پایه و عدم امکان توسعه سطح، جاماندگی نظام بازار کشاورزی از تولید، ناتوانی در طرح و پیگیری مطالبات و قابلیت نقدشوندگی پایین از آن جمله‌اند.

 

فارس: به نظر شما و بر اساس سند راهبردی طراحی شده، راهکارهای مواجهه با چالش‌های مرتبط با کشاورزی و کشاورزان چیست؟

محمدی: آسان­‌سازی سرمایه‌گذاری از طریق سهولت صدور مجوزها به‌عنوان دروازه ورود سرمایه، عمومیت بخشی به کاربرد دانش و فناوری­‌های جدید در کشاورزی، مردمی­‌سازی افزایش بهره­‌وری از طریق گسترش سهم­‌بری دانش از تولید، توسعه و گسترش نوآفرین­ی‌ها (استارتاپ­‌ها) برای دستیابی به بازار دیجیتالی و مهندسی می‌تواند از راهکارهای مواجهه با چالش‌های پیش روی کشاورزی باشد.

همین‌طور سهولت معاملات و نقل و انتقالات اموال و دارایی­‌های کشاورزان برای تقویت قابلیت نقدشوندگی اموال، تنوع بخشی ابزارهای مالی سرمایه­‌ای برای جذب سرمایه­‌های مردمی نظیر شرکت­‌های لیزینگ، ارائه برنامه کشت محصولات کشاورزی بر مبنای استعداد و پتانسیل مناطق مختلف استان اردبیل نیز از جمله راهکارهای تعیین شده برای مواجهه با چالش‌­های ذینفعان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بخش کشاورزی با توجه به حجم تولید انواع محصولات به میزان ۴ و نیم میلیون تن در سال یکی از حوزه‌­های اصلی اقتصادی و اولویت­‌دار در استان اردبیل است و از این‌رو در این بخش از گفت‌وگو با رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل سعی بر این شد تا از اهداف و وظایف این سازمان در قبال توسعه بخش کشاورزی و هم‌چنین مفاد و اهداف سند راهبردی این سازمان و برنامه‌های این سازمان در راستای توسعه بخش کشاورزی آگاه شویم.

گفت‌وگو: مهران عقلمند

انتهای پیام/3463/117

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی توسعه پایدار منابع طبیعی استان اردبیل مرتبط با کشاورزی و کشاورزان توسعه بخش کشاورزی سند راهبردی راستای توسعه سند راهبردی بخش کشاورزی سند راهبردی تولید محصولات بازار کشاورزی اهداف و وظایف توسعه پایدار محیط کشاورزی چه بوده مردمی کردن تعیین شده محیط زیست کسب و کار جهت گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۳۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه میزان شهریه مدارس غیردولتی امسال براساس عملکرد تعیین می‌شود گفت: ۳۱ اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی تعیین و ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

محمودزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه اخذ شده عودت داده شود.

وی با بیان اینکه برای امسال فعلا میزان شهریه تعیین نشده است افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساین است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیاء و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونین آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی