Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نمایندگان مجلس بر اساس شایستگی وارد کمیسیون‌ها می‌شوند و از بین خودشان نمایندۀ اصلح را برای ریاست کمیسیون انتخاب می‌کنند. رئیس یا هیات رئیسه نباید در این فعالیت نمایندگان مداخله کنند بلکه خود آنها باید مشوق شایسته سالاری باشند.

«مصطفی میرسلیم»، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم، در پاسخ به این پرسش که با توجه اینکه زمان انتخابات نام شما و قالیباف در یک لیست مشترک قرار داشت و حالا بعد از پیروزی در این میدان هر دو  مدعی ریاست مجلس هستید، این دو رفتار با یکدیگر تناقض ندارد؟ به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: ریاست مجلس به ادعا نیست بلکه به انتخاب نمایندگان محترم مجلس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از نمایندگان به این جانب حسن ظن دارند که از آنها متشکرم و برخی به دیگران.

او ضمن اشاره به برنامه‌های مجلس یازدهم افزود: در این مجلس کارهای فراوانی داریم که باید برای آنها وقت بگذاریم و نباید فرصت‌های ارزشمند خود را برای جدال بر سر ریاست تلف کنیم. مهم این است که حق مردم احقاق شود و لذا از همین حالا، باید اقداماتی که ما را برای خدمت به مردم آماده می‌کند، انجام دهیم تا پس از افتتاح مجلس یازدهم، بتوانیم جواب انتظارات بر حق مردم را بدهیم. بنابراین رقابتی در کار نیست بلکه سبقت گرفتن در خدمت کردن به مردم، است.

میرسلیم در پاسخ به اینکه چشم‌انداز شما برای همکاری با قالیباف در تعیین فراکسیون‌ها و کمیسون‌ها به چه صورت است به عبارت دیگر شاهد همکاری شما با او در این زمینه‌ها خواهیم بود، تصریح کرد: این نوع تلقی از مجلس یعنی رئیس محوری کاملا غلط است و نمایندگان مجلس بر اساس شایستگی وارد کمیسیون‌ها می‌شوند و از بین خودشان، نمایندۀ اصلح را برای ریاست کمیسیون انتخاب می‌کنند. رئیس یا هیات رئیسه نباید در این فعالیت نمایندگان مداخله کنند بلکه خود آنها باید مشوق شایسته سالاری باشند. این تغییری است که شاهدش خواهید بود.

این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در واکنش به اینکه از نظر شما رئیس مجلس یازدهم چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد و باید چه اقداماتی را در اولویت اقدمات مجلس یازدهم قرار بدهد؟ خاطرنشان کرد: رئیس قوه مقننه باید سخنگوی صادق و دقیق مجلس باشد و نه مطرح کنندۀ نظریات خود، زیرا مجلس در رأس امور است و نه رئیس مجلس. همچنین این فرد باید هماهنگ کنندۀ خدمات هیات رئیسه نسبت به نمایندگان باشد تا اطلاعات، کارشناسی مورد نیاز به موقع در اختیار نمایندگان قرار گیرد و بتوانند، درست تصمیم بگیرند. از طرف دیگر پاکدستی از شروط لازم برای این جایگاه است تا ادارۀ امور مجلس از مفاسد و زد و بند مصون بماند و برای ارکان کشور، الگو شود و در نهایت سعۀ صدر از شروط اصلی رئیس مجلس است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: میرسلیم مجلس یازدهم میرسلیم قالیباف مجلس یازدهم هیات رئیسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۷۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رییس دانشگاه مازندران در این نشست که با هدف بررسی مسایل و ظرفیت‌های آموزش عالی استان صورت گرفت، انتخاب دانشگاه برای اولین نشست توسط منتخبان مردم در مجلس را نشان از اعتقاد به کارآمدی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی جامعه در راستای حل مشکلات و توسعه استان دانست.

دکتر علی‎نژاد با تاکید بر تاکیدات مقام معظم رهبری بر سه اصل تولید علم، تربیت عالم و جهت‌دهی به این دو، اظهار داشت: دو اصل اول در همه دنیا اجرا شده و موضوعی که غافل مانده است، اصل هدایت صحیح آن است که منجر به استفاده ابزاری در جهت امیال نفسانی و ظهور پدیده‌هایی مانند اوضاع امروز غزه می‌گردد.

رییس دانشگاه مازندران با اشاره به رخداد‌های دانشگاه‌های آمریکا به‌عنوان مدعی حقوق بشر، این امر را یکی دیگر از عوامل عدم هدایت صحیح علم و عالم دانست و افزود: در ایران اسلامی با بهره از تعالیم اسلامی و مدیریت دینی، هیچ‌گاه شاهد این اتفاقات در دانشگاه‌ها نبوده و نیستیم.

وی به ظرفیت‌های دانشگاه مازندران در حوزه‎های مختلف اشاره کرد و گفت: موضوعاتی مانند حوزه دریا و اقتصاد دریامحور، گردشگری، محیط زیست و پسماند و فناوری‌های راهبردی را ۴ ماموریت اصلی دانشگاه بیان کرد و با اشاره به اقدامات مختلف دانشگاه در این راستا همانند مسوولیت میز دولت و دانشگاه در حوزه اقتصاد دریا در تدوین سند برنامه هفتم توسعه، تاسیس مراکز مشترک پژوهشی با سازمان‌های مختلف مانند مرکز مشترک با قوه قضاییه و توسعه دانشکده‌های علوم دریایی و میراث فرهنگی و گردشگری، از راه‌اندازی دانشکده علوم و فناوری‌‎های راهبردی در دانشگاه مازندران خبر داد.

دکتر علی‌نژاد با بیان این‌که دانشگاه مازندران به همه استان تعلق دارد، بر لزوم مشارکت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در توسعه این دانشگاه و تقویت زیرساخت‌ها از جمله تکمیل پروژه‎های عمرانی و رفاهی دانشجویی، از آمادگی دانشگاه مازندران و نخبگان دانشگاهی استان در راستای توسعه و آبادانی استان خبر داد و خواستار تشکیل دبیرخانه همکاری مشترک در این دانشگاه شد.

دکتر رضا حاجی‌پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه به اهمیت جایگاه دانشگاه و لزوم توجه و نگاه علمی به معضلات و مشکلات استان گفت: دانشگاه‌ها نقش مهم و اساسی در توسعه و پیشرفت هر کشوری دارند. استفاده درست و کامل از ظرفیت‌های دانشگاه و قشر فرهیخته دانشگاهی می‌تواند سرعت رسیدن به پیشرفت و تعالی یک جامعه را تسریع ببخشد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی افزود: این که از توانمندی دانشگاهیان غافل شویم، اشتباهی نابخشودنی است که خسارات و صدمات جبران ناپذیری را در عرصه‌های مختلف توسعه رقم خواهد زد.

دیگر خبرها

  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود