Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای ملی زعفران گفت: تعیین قیمت پایه خرید زعفران از کشاورزان و واقعی کردن قیمت‌های پایه صادراتی زعفران یکی از اولویت‌های مهم مدیریت بازار این محصول است. ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲ استانها خراسان جنوبی نظرات

محسن احتشام در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، با اشاره به آغاز فصل برداشت زعفران در استان‌های خراسان رضوی و جنوبی اظهار داشت: باید متناسب با افزایش قیمت ارز قیمت پایه صادراتی زعفران نیز تغییر کرده و واقعی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علت اصلی افت قیمت زعفران در سال گذشته افزایش عرضه به واسطه افزایش سطح زیرکشت زعفران بوده اما متاسفانه متناسب با این افزایش زیرکشت افزایش تقاضا و توسعه بازار در چند سال گذشته به واسطه تحریم‌ها انجام نشده است.

رئیس شورای ملی زعفران بیان کرد: صحبت‌های غیرکارشناسی و غیرمدیریتی و دور از مطالعه و تجزیه و تحلیل بازار جهانی زعفران نتیجه‌ای جز از دست دادن بازارهای جهانی زعفران به رقباء و ضرر به کشاورزان زحمتکش زعفران کار نخواهد داشت.

تعیین قیمت پایه خرید توافقی انواع زعفران از سوی وزارت جهاد کشاورزی

احتشام گفت: در وضعیت موجود تعیین قیمت پایه خرید توافقی انواع درجه‌بندی زعفران از کشاورزان به عنوان قیمت پایه از سوی وزارت جهاد کشاورزی و همچنین اصلاح قیمت پایه صادراتی از سوی گمرک ایران از اولویت‌های بسیار مهم برای جلوگیری از افت قیمت زعفران در کشور است.

رئیس شورای ملی زعفران مدیریت صحیح بر تعیین قیمت و فروش زعفران ایران در بازار جهانی با قیمت تعیین شده به عنوان قیمت جهانی زعفران را از دیگر اولویت‌های مهم مدیریت بر بازار این محصول برشمرد.   

ارائه کارت اهلیت به صادرکنندگان اصیل زعفران

احتشام اظهار داشت: هرچه سریعتر باید این دو اولویت مهم توسط متولیان امر عملیاتی و اجرایی شود و همچنین کارت اهلیت توسط اتحادیه‌ها و تشکل‌های تخصصی به صادرکنندگان واقعی زعفران ارائه و از صدور زعفران توسط کارت‌های یکبار مصرف و صادرکنندگان بی نام و نشان جلوگیری شود.

رئیس شورای ملی زعفران بیان کرد: تحقق این مهم سبب جلوگیری از افت قیمت زعفران شده و از سوی دیگر مقدمه‌ای بر برگشت ارز حاصل از صادرات زعفران به چرخه  اقتصادی کشور را فراهم می‌سازد.

وی گفت: متاسفانه امروز شاهد هستیم که بخش عمده صادرات زعفران از سوی صادرکنندگان اصیل صنعت زعفران که به این منظور سرمایه گذاری‌های بزرگی انجام داده‌اند صورت نمی‌گیرد چون با وضعیت موجود و تفاوت فاحش قیمت ارز در سامانه نظام یکپارچه مدیریت ارزی (نیما) و بازار آزاد نمی‌توانند رقابت کنند بنابراین توان صادرات خود را از دست داده‌اند.

بازار زعفران در بازارهای جهانی ساماندهی شود

احتشام با ابراز تاسف از این روند خاطرنشان کرد: چنانچه وضع موجود مدیریت نشود شاهد بیکاری صدها نفر که در چرخه فرآوری، صادرات و بسته بندی زعفران مشغول به کار هستند، خواهیم بود.

رئیس شورای ملی زعفران بر ساماندهی، سازماندهی و برنامه‌ریزی بازار زعفران برای حفظ جایگاه زعفران ایران در بازارهای جهانی تاکید کرد و افزود: این مهم باید توسط بخش خصوصی و دولتی محقق شود.

احتشام با تاکید بر اینکه چنانچه صادرکنندگان و فعالان بخش زعفران کمک کنند تا قیمت زعفران از قیمت‌های پایه اعلام شده توسط وزارت جهاد کشاورزی کمتر نشود قطعا نیازی به ورود سازمان تعاون روستایی به چرخه خرید زعفران نیست که متاسفانه در سال گذشته اتفاق افتاد و نقاط ضعف بسیاری به همراه داشت.

تقاضای زعفران در بازار جهانی مدیریت شود

وی با بیان اینکه  باید به درستی بر تقاضای زعفران در بازار جهانی مدیریت کنیم گفت: ارائه محصول از نظر کمی و کیفی متناسب با خواسته‌ها و نیازهای بازار جهانی، اهمیت و تعیین قیمت منصفانه برای کشاورزان و مصرف کنندگان، توزیع صحیح زعفران از طریق کانال‌های علمی در داخل و خارج کشور، معرفی صحیح زعفران ایران و اقدامات ترغیبی خرید برای خریداران اصلی زعفران  و اهمیت دادن به بسته بندی پنج متغیر اثرگذار بر تقاضای زعفران در بازار جهانی است.

انتهای پیام/م

R41348/P1486/S6,56/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۳۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت طلا در بازار جهانی به ۲ هزار و ۳۰۱ دلار رسید که نسبت به یک هفته گذشته کاهش ۳۶ دلاری قیمت را نشان می‌دهد.

اگرچه بررسی عملکرد بازار جهانی در طول یک ماه گذشته، بیانگر رشد ۱۱ دلاری قیمت طلای جهانی است. آخرین گزارش‌ها از روند بازار نشان می‌دهد که قیمت جهانی طلا در معاملات روز شنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا در روز گذشته، کاهش یافته است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۹ درصد کاهش به ۲۳۰۱ دلار و ۷۴ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۰۴ درصدی به ۲۳۰۸ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

لیست حقوق بگیران بخش غیر کشاورزی آمریکا که در روز گذشته توسط وزارت این کشور منتشر شد نشان می‌دهد تنها ۱۷۵ هزار شغل به اقتصاد این کشور اضافه شده که بسیار پایین‌تر از ۲۴۳ هزار شغلی است که اقتصاددان‌ها پیش‌بینی کرده بودند. این رقم در ماه مارس برابر با ۳۱۵ هزار شغل بود.

همچنین این اطلاعات نشان می‌دهند نرخ بیکاری در آمریکا از ۳.۸ تا ۳.۹ درصد افزایش یافته و متوسط درآمد سالانه هم تنها ۰.۲ درصد بالا آمده است، در حالی که ۰.۳ درصد پیش بینی می‌شد.

تاجران حالا تخمین می‌زنند بانک مرکزی آمریکا اولین بار نرخ بهره را در ماه سپتامبر پایین بیاورد و ۸۷ درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره ۰.۲۵ درصد پایین بیاید. همچنین پیش بینی می‌شود کاهش بعدی نرخ بهره در دسامبر ۲۰۲۴ باشد. این بدان معناست که نرخ بهره در پایان سال جاری میلادی بین ۴.۷۵ تا ۵ درصد خواهد بود.

بالا ماندن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902633

دیگر خبرها

  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود